Haugen Gruppen AB

Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer internationellt välkända och starka varumärken. Haugen-Gruppen berikar matkulturen i Sverige, Norge och Danmark med internationella smaker och trender. Deras målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll.

Blue Dragon

Blue Dragon erbjuder det bästa av autentiska och innovativa asiatiska produkter med hög kvalitet. Blue Dragons sortiment omfattar produkter både för den som vill laga sin rätt från grunden eller använda färdiga kryddblandningar och såser.

Svensk HonungsFörädling AB

är Sveriges största förädlingsanläggning för svensk och importerad honung. Företaget ägs av SBR (Sveriges Biodlares Riksförbund) och LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) via LEAB (Lantbrukarnas Ekonomi AB).

Patak’s

Traditionell indisk mat kan ta timmar att laga men med Patak´s kan Du laga äkta indisk mat på bara 20-30 minuter. Patak´s sortiment omfattar produkter både för dem som vill laga sin rätt från grunden eller som vill använda färdiga såser.

East West Sushi

Njut av East West Shushis breda sortiment av sushi, sashimi, och japanska smårätter. Deras koncept är East West, öst möter väst, vilket avspeglas i deras meny och i valet av råvaror och smaker.

Wong’s

Wongs restaurang ligger mitt i centrala Örebro, med stadens medeltida slott utanför fönstret. Köket hämtar smaker och inspiration från de bästa asiatiska köken. Wong’s serverar i smakfull och stilren miljö.

Relax Massage och Spa

är en av de största spaanläggningarna i Örebro. Där finns ett brett utbud av massage och spa-behandlingar m.m. Spat har en fantastisk Relaxavdelning med bubbelpool och bastu att boka till dig själv med vänner. För par erbjuds paket som tex Parlyx och Kurbadspaket. För grupper finns After Works, Temakvällar, underbara Må Bra Kvällar och konferensmöjligheter.